051 69 54 83 info@metisjobs.be

Hoeveel kost outsourcing van techniekers?

Als je je bedrijf wil doen groeien, dan kan technici outsourcen een mogelijkheid zijn om dat resultaat te behalen.

Het heeft namelijk vele voordelen. Een daarvan is de kostenbesparing en dat is waar Metis de focus legt. Door de outsourcing van techniekers kan je zonder zorgen projecten opstarten en afwerken en moet je niet op zoek gaan naar een bekwame werknemer.

Waarom is technici outsourcen kostenbesparend?

  • Tijd. Eerst en vooral moet je geen tijd steken in het zoeken van de geschikte persoon om het werk te doen. Metis heeft een rijk scala aan professionele vakmensen en vindt de ideale persoon voor de job.
  • Loon. De kosten om nieuw personeel aan te nemen en op te leiden heb je bij outsourcing van techniekers niet. De techniekers zijn namelijk opgeleid en geëvalueerd voordat ze bij je terechtkomen. Dankzij dat voordeel worden enkel de gepresteerde werkuren van de technici  aangerekend.
  • Uitrusting. Bij Metis krijgen alle vakmensen een volledige uitrusting en een wagen om zich te verplaatsen. Hierdoor komt iedere technieker voorbereid naar je bedrijf en is het niet nodig om te investeren in kledij en werkmateriaal. Metis voorziet het allemaal.

Technici outsourcen via Metis

Bij Metis is het mogelijk om technici te outsourcen voor je bedrijf. Wij hebben vakmensen ter beschikking die werken als lasser, schrijnwerker, industriële en residentiële elektricien, onderhoudsmecanicien en HVAC-technieker. Wij hebben zeker wat je nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.

Kan je een professionele technieker wel gebruiken of ben je benieuwd naar de exacte kostprijs om jouw bedrijf te versterken? Neem dan contact met ons op en wij helpen je onderneming graag vooruit via outsourcing.

Meer artikels

Hoeveel Kost Outsourcing Van Techniekers - Artikel - Metis jobs

Outsourcing bij de Romeinen? Al eeuwenlang een meerwaarde

Een artikel over outsourcing en u ziet een foto van het Colosseum in Rome… Verwarrend?

Hoeveel Kost Outsourcing Van Techniekers - Artikel - Metis jobs

Voordelen van outsourcing

Het komt erop neer dat het inhuren van bekwame mensen uw bedrijf helpen groeien en eveneens geld doet uitsparen. Maar er zijn andere voordelen die sterker zijn dan alleen het financiële.

Hoeveel Kost Outsourcing Van Techniekers - Artikel - Metis jobs

TOP 3 redenen voor outsourcing

DE top drie van redenen die worden gegeven om outsourcing te gebruiken!

Hoeveel Kost Outsourcing Van Techniekers - Artikel - Metis jobs

Waarom kiezen voor outsourcing?

Outsourcing van taken en afdelingen zitten in de lift.  Toch zijn ook veel bedrijven bang om een outsource-team in te huren.

Professionals will make your life more productive

© Metis Jobs 2024

| Privacy & disclaimer | With by plenso

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!